Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@12:38:30 GMT

بی تجربگی یا خود محوری

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۶۶۵۹

بی تجربگی یا خود محوری

اهواز_ با توجه به شرایط آب و هوایی استان و تقارن امتحانات با ماه مبارک رمضان و هم زمانی مسابقات جام جهانی فوتبال، انتخاب این تاریخ، بی تجربگی یا یک کج سلیقگی عیان است.

قدس آنلاین_ گروه استانها_ امتحانات نوبت دوم در مدارس متوسطه دوم مهمترین قسمت آموزشی هر سال تحصیلی است که نتیجه یک سال عملکرد دانش آموز، معلم و مدارس در آن مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاریخ امتحانات نهایی سال سوم و دروس نهایی پیش دانشگاهی با توجه به برگزاری بصورت هماهنگ و کشوری، موضوع مورد بحث این مقال این نیست.
آنچه مورد مناقشه و بحث برانگیز است؛ تاریخ شروع امتحانات داخلی مدارس استان خوزستان به خصوص دوم متوسطه است که با اعلان اداره کل آموزش و پرورش استان از ۲۴ اردیبهشت باید آغاز شود!

تاریخی که با اعلام آن، مخالفت و انتقاد گسترده فرهنگیان بویژه مدیران، معلمان و اولیا، دانش آموزان را به دنبال داشته و دارد.

اصولا با توجه به شرایط آب و هوایی استان و تقارن امتحانات با ماه مبارک رمضان و هم زمانی مسابقات جام جهانی فوتبال، انتخاب این تاریخ اگر تصمیمی گروهی و کارشناسانه باشد اوج بی تجربگی است و اگر تصمیمی فردی یا وزارتی باشد یک کج سلیقگی عیان است.

از آنجا که اکثر استانهای موفق در بحث امتحانات به خصوص نهایی و کنکور مثل استان یزد؛ کمیته تعدیل بخشنامه های وزارتی را دارند و با توجه به وضعیت موجود، تصمیم گیری می کنند و با استناد به بخشنامه ها و آئین نامه های موجود درباره زمان پایان کلاسهای درس و شروع امتحانات در مناطق گرمسیری چون خوزستان، تصمیم به شروع دیر هنگام امتحانات داخلی در استان، عجیب و غریب به نظر می آید، گو اینکه متولیان و تصمیم گیرندگان استان در این زمینه شتاب زده و بدون تامل عمل کرده اند.

گرمای هوا، افت فشار برق، کمبود یا فرسوده بودن سیستم سرمایشی اکثر مدارس، استهلاک، مقاومت اولیا و دانش آموزان، سردرگمی مدیران و بلاتکلیفی معلمان در زمان پایان کلاسهای درس، تعطیلات طولانی نیمه خرداد، تقارن با ماه مبارک رمضان و... نتیجه ای جز فرسایش و فرسودگی آموزشی و افت تحصیلی به دنبال ندارد.

امید است که مسئولان و متولیان امر این بار با نظرخواهی و دعوت از مدیران و معلمان و دلسوزان تعلیم و تربیت و با دور اندیشی و تا زمان باقی است در تصمیم خود تجدید نظر نموده و با تغییر تاریخ شروع امتحانات در  زمانی بهتر از ۱۸ اردیبهشت ماه، ضمن صرفه جویی در زمان و جلوگیری از هدر رفت انرژی و تقارن کمتر امتحانات با ماه مبارک رمضان، هم رضایت مدارس و خانواده ها و دانش آموزان را جلب نمایند و هم شرایط بهره وری بیشتر از ماه رمضان را برای جامعه هدف فراهم نمایند.

در این صورت با توجه به تعطیلات متعدد خرداد ماه، زمان مناسب برای اعلان نتایج و فرصت برنامه ریزی مناسب برای فصل تابستان هم بوجود می آید.

  عباس بهوندی، فعال فرهنگی و مدیر دبیرستان

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • زمان بازسازی افغانستان فرارسیده است
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس